Live Chat
 
Producatori
 

Lumea furnicilor - Super furnica de padure cu lumina Led

Lumea furnicilor - Super furnica de padure cu lumina Led
Nu sunt imagini aditionale pentru acest produs.
Pret:
170 Lei
Stoc: In Stoc
Model: SUPER FOREST LEDZED
Producator: TAOS UG
Rating Mediu: Fara Rating

Descriere

Super Furnica de pădure cu lumină LED - Lumea furnicilor

Super Furnica de pădure cu lumină LED - Lumea furnicilor, un produs TAOS! 

Activitate educativă pentru a descoperi lumea furnicilor : furnicile sapă și plantele cresc într-un ecosistem.
Antquarium © este  un ecosistem în echilibru perfect; primul și singurul habitat pentru furnici testat la gravitație zero. Antquarium © include un recipient special, plicuri de lichid și pulbere pentru a crea gelul. Un băț de lemn pentru a începe să sape gropi și semințe pentru a crește plantele. O lupa cu care se pot vedea furnicile foarte marite.

Studierea furnicilor într-un habitat autosuficient.

Este un joc potrivit pentru copiii de la 9 ani și peste și vă permite să studiați comportamentul furnicilor într-un habitat original, autosuficient.

Antquarium © constă dintr-un gel foarte hrănitor, netoxic, în care este necesar să se facă 4 mici găuri pentru a începe construcția rețelei de tunel. Doar mergeți în parc și grădină și luați aproximativ 15 furnici pentru a popula colonia, puneți-le în Antquarium, puneți capacul înapoi și priviți.

În câteva zile, furnicile vor săpa un sistem spectaculos de tuneluri și canale, fiecare vizibil din diferite unghiuri prin pereții incintei. Întreținerea este minimă.

Ideal pentru copiii aventuroși!

Pe langa faptul ca ofera un habitat ecologic in perfect echilibru si sigur, gelul este si hrana furnicilor. Pentru a ventila interiorul va fi suficient să deschideți capacul pentru un moment o dată pe lună.
Veți vedea furnicile săpând tuneluri pe măsură ce plantele își dezvoltă rădăcinile sub ochii tăi. Datorită transparenței gelului, arhitectura tunelurilor poate fi observată în 3 dimensiuni. O perspectivă unică în comparație cu cea a habitatelor artificiale cu nisip sau sol.

Un joc educațional ideal pentru copiii aventuri.

Conceptul Antquarium a fost dezvoltat de NASA împreună cu programele de explorare spațială pentru Statele Unite. Ideea a fost de a aduce o colonie de furnici în spațiu, astfel încât astronauții să poată studia comportamentul insectelor cu gravitate zero.

Dimensiuni: 20 x 25 x 5 cm; Greutate: 0,6 kg.

Comentarii (0)

Comentarii
Numele dumneavoastra:


Textul dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Produse asociate (0)

fipro.ro
FIPRO TRADE SRL © 2022                                                                                              
Developed by www.b-v.ro