Live Chat
 
Producatori
 

Mini Forest - Ferma de furnici in miniatura

Mini Forest - Ferma de furnici in miniatura
Mini Forest - Ferma de furnici in miniatura
Pret:
60 Lei
Stoc: In Stoc
Model: MINI FOREST
Producator: TAOS UG
Rating Mediu: Fara Rating

Descriere

MINI FOREST - FERMA DE FURNICI IN MINIATURA

Mini Forest Ant este o fermă de furnici în miniatură din colecția Antquarium de la TAOS. 

Este o  activitate educațională pentru a descoperi lumea furnicilor: furnicile sapă și plantele cresc într-un ecosistem.

Un ecosistem perfect echilibrat este conceptul de bază al Antquarium© primul și unic habitat pentru furnici testat în gravitate zero. Antquarium© include un recipient special, pungi de lichid și pulbere pentru a crea gelul. Oferă, de asemenea, un băț de lemn pentru a începe să sape gropi.

Kit complet pentru cultivarea plantelor și semințelor o lupă pentru a urmări furnicile!

Studierea furnicilor într-un habitat autosuficient.

Este un joc potrivit pentru copiii de la 9 ani în sus și face posibilă studierea comportamentului furnicilor într-un habitat original autosuficient.

Antquarium© este alcătuit dintr-un gel foarte nutritiv, netoxic, în care este necesar să se facă 4 mici găuri pentru a începe construcția rețelei de tuneluri. Doar intrați în parc și în grădină și luați aproximativ 15 furnici pentru a popula colonia, puneți-le în interiorul Antquarium, puneți capacul înapoi și priviți.

În câteva zile, furnicile vor săpa un sistem spectaculos de tuneluri și canale. În interiorul fermei de furnici în miniatură, fiecare tunel este vizibil din diferite unghiuri prin pereții containerului. Întreținerea este minimă.

Ideal pentru băieții aventuroși!

Pe langa faptul ca ofera un habitat ecologic in perfect echilibru si sigur, gelul este si hrana furnicilor. Pur și simplu se deschide capacul pentru a ventila interiorul pentru un moment o dată pe lună.
Vei săpa tunelurile de furnici, în timp ce plantele își vor dezvolta rădăcinile în fața ochilor tăi. Datorită transparenței gelului, puteți observa tuneluri în 3 dimensiuni. O perspectivă unică fata cea a habitatului artificial cu nisip sau sol.

Un joc educațional ideal pentru copii aventurosi!

Conceptul de Antquarium a fost dezvoltat de NASA în cadrul programelor de explorare spațială pentru Statele Unite . Ideea a fost de a aduce o colonie de furnici în spațiu, astfel încât astronauții să poată studia comportamentul insectelor cu gravitate zero.

Dimensiuni: 15 x 15 x 6 cm; Greutate: 0,5 kg.

Comentarii (0)

Comentarii
Numele dumneavoastra:


Textul dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Produse asociate (0)

fipro.ro
FIPRO TRADE SRL © 2022                                                                                              
Developed by www.b-v.ro