Live Chat
 
Producatori
 

Super Habitatul furnicilor de padure

Super Habitatul furnicilor de padure
Super Habitatul furnicilor de padure
Super Habitatul furnicilor de padure
Pret:
100 Lei
Stoc: In Stoc
Model: SUPER FOREST ANT
Producator: TAOS UG
Rating Mediu: Fara Rating

Descriere

Super Forest Ant - habitatul furnicilor

Super Forest Ant - habitatul furnicilor produs de TAOS!

Activitate educativă pentru a descoperi lumea furnicilor: furnicile sapă și plantele cresc într-un ecosistem.
Antquariuma© este un ecosistem în perfect echilibru; primul și singurul habitat pentru furnici testat la gravitație zero. Antquarium © include un recipient special, plicuri de lichid și pulbere pentru a crea gelul. Un bat de lemn pentru a incepe sa sape gropi, seminte pentru a creste plantele si o lupa cu care poti vedea furnicile foarte mult la marire!

Studierea furnicilor într-un habitat autosuficient.
Este un joc potrivit pentru copiii de la 9 ani și peste și permite studierea comportamentului furnicilor într-un habitat original autosuficient.

Antquarium © constă dintr-un gel foarte hrănitor, netoxic, în care este necesar să se facă 4 mici găuri pentru a începe construcția rețelei de tunel. Mergeți doar în parc și grădină și obțineți aproximativ 15 furnici pentru a popula colonia. Puneți-le în Antquarium, puneți capacul înapoi și urmăriți.

În câteva zile, furnicile vor săpa un sistem spectaculos de tuneluri și canale, fiecare vizibil din diferite unghiuri prin pereții incintei. Întreținerea este minimă.

Habitat furnici - Ideal pentru copiii aventuroși!

Pe langa faptul ca ofera un habitat ecologic in perfect echilibru si sigur, gelul este si hrana furnicilor. Pentru a ventila interiorul va fi suficient să deschideți capacul pentru un moment o dată pe lună.
Veți vedea furnicile săpând tuneluri pe măsură ce plantele își dezvoltă rădăcinile sub ochii tăi. Datorită transparenței gelului, arhitectura tunelurilor poate fi observată în 3 dimensiuni. O perspectivă unică în comparație cu cea a habitatelor artificiale cu nisip sau sol.

Un joc educațional ideal pentru copiii aventurosi.

Conceptul Antquarium a fost dezvoltat de NASA împreună cu programele de explorare spațială pentru Statele Unite. Ideea a fost de a aduce un habitat de furnici în spațiu, astfel încât astronauții să poată studia comportamentul insectelor în gravitate zero.

Dimensiuni: 20 x 25 x 5cm; Greutate: 0,5 kg.

Comentarii (0)

Comentarii
Numele dumneavoastra:


Textul dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Produse asociate (0)

fipro.ro
FIPRO TRADE SRL © 2022                                                                                              
Developed by www.b-v.ro