Live Chat
 
Producatori
 

Garantie produse

Garantia produselor

Toate produsele vandute si livrate de catre www.fipro.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele comercializate sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

In conformitate cu OUG 21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei cade in responsabilitatea Fipro Trade SRL, expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Dragon Star Curier. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.Pentru acordarea garantiei este necesar sa pastrati certificatul de garantie in original.In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Programele si informatiile salvate pe medii de stocare pot fi sterse in timpul operatiunilor de service.

Daca nu ai primit certificatul de garantie in contul din site sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la receptia produsului completand Formularul de sesizari.

Va multumim.

fipro.ro
FIPRO TRADE SRL © 2024                                                                                              
Developed by www.b-v.ro