Live Chat
 
Producatori
 

Antquarium - Gel Refill - Forest ant gel refill

Antquarium - Gel Refill - Forest ant gel refill
Antquarium - Gel Refill - Forest ant gel refill
Pret:
33 Lei
Stoc: In Stoc
Model: ANTQUARIUM GEL REFILL
Producator: TAOS UG
Rating Mediu: Fara Rating

Descriere

Reumplere (rezerva) cu gel Forest Ant: viață nouă în ecosistemul tău!

Puteți comanda reumplere cu gel de furnici de pădure atunci când gelul original de nutrienți va fi terminat. Gelul este foarte hrănitor și conține tot ce au nevoie animalele.

Veți observa epuizarea iminentă, văzând că apar mici mucegaiuri care raportează epuizarea nutrienților. În acel moment, vei putea să părăsești furnicile sau să reînnoiești gelul și să le vezi la lucru cu un nou tunel.

Vă vom trimite un kit care conține ingredientele pentru a face noul gel și instrucțiuni. În acest moment ar trebui să fiți deja expert, dar veți primi în continuare instrucțiunile pentru a o realiza.

Antquarium Super Forest

Activități educaționale pentru a descoperi lumea furnicilor: furnicile sapă și plantele cresc într-un ecosistem

Antquarium© este un ecosistem în echilibru perfect; primul și unicul habitat pentru furnici testat în gravitatie zero. Antquarium© include un recipient special, plicuri de lichid și pulbere pentru a crea gel, un băț de lemn pentru a începe să sapati gropi. Kit complet pentru creșterea plantelor și semințelor o lupă puteți vedea furnici mult mărite! Studierea furnicilor într-un habitat autosuficient

Este un joc potrivit pentru copiii de la 9 ani în sus. Face posibilă studierea comportamentului furnicilor într-un habitat original autosuficient.

Antquarium© constă dintr-un gel foarte nutritiv, netoxic, în care este necesar să se facă 4 mici găuri pentru a începe construcția rețelei de tuneluri. Doar intrați în parc sau în grădină și luați aproximativ 15 furnici pentru a popula colonia. Puneți-le în Antquarium, puneți capacul înapoi și priviți.

În câteva zile, furnicile vor săpa un sistem spectaculos de tuneluri și canale, fiecare vizibil din diferite unghiuri prin pereții containerului. Întreținerea este minimă.

Ideal pentru băieții aventuroși!

Pe langa faptul ca ofera un habitat ecologic in perfect echilibru si sigur, gelul este si hrana furnicilor. Pentru a ventila, interiorul va trebui sa deschideti pur și simplu capacul timp de un minut o dată pe lună.

Vei săpa tunelurile de furnici, în timp ce plantele își vor dezvolta rădăcinile în fața ochilor tăi. Datorită transparenței gelului, arhitectura tunelului poate fi observată în 3 dimensiuni: o perspectivă unică fata de cea a habitatului artificial cu nisip sau pământ.

Un joc educațional ideal pentru „copii care iubesc știința”

Conceptul de Antquarium a fost dezvoltat de NASA în cadrul programelor de explorare spațială pentru Statele Unite. Ideea a fost de a aduce o colonie de furnici în spațiu, astfel încât astronauții să poată studia comportamentul insectelor cu gravitatie zero.

Comentarii (0)

Comentarii
Numele dumneavoastra:


Textul dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Produse asociate (0)

fipro.ro
FIPRO TRADE SRL © 2024                                                                                              
Developed by www.b-v.ro