Live Chat
 
Producatori
 

Mini sera gonflabila - Moon Green House

Mini sera gonflabila - Moon Green House
Mini sera gonflabila - Moon Green House
Pret:
160 Lei
Stoc: In Stoc
Model: MOON GREEN HOUSE
Producator: TAOS UG
Rating Mediu: Fara Rating

Descriere

Mini seră gonflabilă Moon Green House

Mini sera gonflabilă Moon Greenhouse este o replică a celor folosite în spațiu pentru experimente cu gravitație zero.

De astăzi îl poți avea în casă și îl poți folosi pentru a afla cum se nasc și cresc plantele. Un joc educațional care explică copiilor principiul vieții!

Mini sera gonflabilă Moon Greenhouse face parte din linia Plantarium ©, o linie de produse și activități educaționale pentru copii derivate din tehnologia aerospațială, realizate în laboratoare, cu scopul de a recrea medii de cultură nutritive și netoxice pentru viața ecosistemelor vegetale și animale.

Copiii vor putea să-și construiască singuri ecosistemul, să introducă, semințele și să observe creșterea plantelor datorită gelului colorat și transparent.

Semințele disponibile sunt: busuioc, castraveți, floarea soarelui, roșii; odata crescute, plantele pot fi transplantate in gradina sau in ghiveci.

Gelul hrănitor este realizat cu trusa „do-it-yourself” inclusă, printr-o succesiune de operații ușoare. 

Gelul magic și sera gonflabilă le permit copiilor să experimenteze ca si astronauții în spațiu!

Patru recipiente diferite, 4 culori diferite pentru gelul hrănitor, 4 semințe diferite (castraveți, busuioc, floarea soarelui și ardei) pentru a testa natura în numeroasele sale varietăți!

CUM SE FOLOSEȘTE MINI-SERA GONFLABLA MOON GREENHOUSE

1 - PREPARATI GELUL

Se toarnă într-un recipient potrivit pentru gătit la microunde (de preferință din sticlă) sau într-o cratiță curată:

  • lichidul continut in plic
  • 4,5 grame de zahăr (aproximativ conținutul a două linguri)
  • 150 ml de apă distilată sau îmbuteliată. Se amestecă bine cu o furculiță, până se elimină eventualele cocoloașe. Gatiti la cuptorul cu microunde la 500 W sau pe aragaz la foc mic (doar la bain marie). Gătiți suficient de mult pentru a fierbe lichidul. Se fierbe 20 de secunde.

Vă recomandăm să folosiți mănuși sau protecții pentru a evita contactul cu lichidul fierbinte.

Împărțiți lichidul obținut în cele patru recipiente rotunde cu condiția să le găsiți în pachetul miniserei gonflabile Moon Greenhouse.

Se toarnă conținutul capsulelor, câte unul pentru fiecare recipient, atâta timp cât lichidul este încă fierbinte. Amestecați bine cu o furculiță pentru a îndepărta eventualele cocoloașe și treceți imediat la pasul următor (gătire repetată pentru colorare).

Gatiti la cuptorul cu microunde la 500 W sau pe aragaz la foc mic (doar la bain marie). Gătiți suficient de mult pentru a fierbe lichidul, fără a-l lăsa să scape. Se fierbe 20 de secunde.

Așteptați ca lichidul să se răcească complet.

Acum puteți începe explorarea lumii plantelor.

Orice lichid rămas poate fi înghețat și, odată ce este încălzit, folosit din nou.

2 - SEMANAȚI PLANTELE

 ATENȚIE: Nu atingeți niciodată semințele sau gelul cu mâinile.

Deschideți cele patru recipiente PLANTARIUM care conțin gelul și aruncați semințele fiecărei capsule în gelurile colorate diferite.

Împingeți semințele sub suprafața gelului aproximativ 2 milimetri. Apoi puneți PLANTARIUM într-un loc întunecat pentru o germinare mai rapidă. De asemenea, este posibil să le lăsați într-un loc umbrit, dar germinarea va fi mai lentă.
Dupa aproximativ o saptamana vei vedea ca apar primele radacini, iar dupa aproximativ doua saptamani radacinile vor fi bine ramificate. Semințele au timpi de creștere diferiți, în funcție de specie, iar cele 4 recipiente ale tale PLANTARIUM vor fi gata de replantare în momente diferite.

De îndată ce din gel a ieșit chiar și un singur lăstar, așezați PLANTARIUM, într-un loc luminos, dar niciodată în lumina directă a soarelui.

Odată ce răsadul a crescut până la capac și arată suficient de rezistent sau observați pete de mucegai pe suprafața gelului, este timpul să-l transplantați. Prezența petelor de mucegai înseamnă că planta ta a folosit toți nutrienții conținuti din gel și este timpul să o transplantezi în pământ. 

3 - TRANSPLANT SOLAR

Folosind spatula lungă, extrageți gelul cu răsadul, clătiți bine gelul de la rădăcini și puneți răsadul pe o cârpă umedă.

Luați tabletele de turbă și puneți-le în recipientul PLANTARIUM pe care l-ați clătit anterior de gel; rețineți că turba furnizată (2 sau 4 tablete, în funcție de mărime) este suficientă pentru 4 PLANTARIUM.

Adăugați apă și așteptați ca pământul să se extindă. Daca este necesar, ajuta turba sa absoarba toata apa pe care ai adaugat-o deplasand-o cu spatula de lemn.

Dacă turba este prea uscată și nu s-a extins complet, adăugați câte puțină apă până când s-a extins complet.

Daca, in schimb, ati adaugat prea multa apa, presati usor turba pentru a extrage cat mai multa apa. Cu toate acestea, dacă turba este încă prea umedă, nu vă faceți griji, deoarece în câteva zile va reveni la valorile obișnuite și nu va deteriora planta deloc.

In acest moment, replanteaza planta, pe o treime din lungime, in recipientul PLANTARIUM cu turba, si pune-o in interiorul serei spatiale pe care o vei fi umflat in prealabil. Așezați sera într-un loc luminos, dar nu în lumina directă a soarelui.

Udati o dată la două zile, având grijă să nu se înmoaie turba excesiv.

Transplantați-vă răsadurile într-un ghiveci sau grădină, de îndată ce tulpinile sunt puternice și bine înrădăcinate.

Dimensiuni: 30 x 30 x 7 cm; Greutate: 1 kg.

Comentarii (0)

Comentarii
Numele dumneavoastra:


Textul dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Produse asociate (0)

fipro.ro
FIPRO TRADE SRL © 2024                                                                                              
Developed by www.b-v.ro